skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sma Rag Da – If You Were A Bird

Ακούστε τη δισκογραφική επιστροφή της Sma Rag Da με το τραγούδι «If You Were A Bird».

Τίτλος τραγουδιού: “If You Were A Bird”

Καλλιτέχνης: Sma Rag Da

Μουσική / Στίχοι: Sma Rag Da 

Εταιρεία: Sma Rag Da

Από το LP: “Air Sickness Bag”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η χαρισματική Sma Rag Da, επανέρχεται με το νέο της τραγούδι “If You Were A Bird” που σηματοδοτεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά “Air Sickness Bag” η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η ίδια δήλωσε για το “If You Were A Bird” που έκανε πρεμιέρα μέσω του LIFO.gr: «Το “If you were a bird” είναι το πρώτο κομμάτι που έγραψα μετά από ενάμιση χρόνο δημιουργικής παράλυσης (και ψυχολογικής, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Είναι ιδιαίτερο κομμάτι, γιατί τα κουπλέ γράφτηκαν λίγους μήνες πριν από τον πιο βαρβάτο χωρισμό που έχω ζήσει και τα ρεφρέν λίγες μέρες μετά. Η δημιουργία του ήταν για μένα μια λυτρωτική διαδικασία. Κάτι σαν (ακόμη ένα) τελετουργικό ενηλικίωσης. Τα καλά νέα είναι ότι τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει ξανά να βρίσκω τη φάση μου και να γράφω. Όλα μπαίνουν στη θέση τους. Νομίζω το καινούριο άλμπουμ θα είναι ό,τι πιο ώριμο και ειλικρινές έχω κάνει ποτέ μουσικά. Από τότε που ξεκίνησα (στα 17 μου) έχουν αλλάξει πολλά, όπως είναι λογικό. Σχεδόν όλα. Έζησα λίγα χρόνια στο Λονδίνο, πήρα πτυχίο, ανακάλυψα ταλέντα που δεν ήξερα ότι είχα (καθώς και ψυχολογικά που δεν ήξερα πως είχα). Έλυσα πολλά, έμαθα πολλά, έζησα μια αδιανόητα δυνατή αγάπη, γνώρισα πολλούς φίλους, σκύλους, γάτες… 

Πέρασα τέλεια, πέρασα άσχημα, κι όλα αυτά σιγά-σιγά με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα. Κι είμαι καλά σήμερα. Σχεδόν τρία χρόνια μετά το δεύτερό μου άλμπουμ, το “Wisdom Tooth” (ανεξάρτητη κυκλοφορία), ετοιμάζεται το τρίτο μου άλμπουμ με τίτλο “Air Sickness Bag”. Το “If you were a bird” είναι το πρώτο single από το νέο άλμπουμ, μέσα από το οποίο ξανασυστήνομαι στο ελληνικό κοινό ως η 23χρονη πλέον Sma Rag Da». 

Sma Rag Da - If You Were A Bird

Back To Top