skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Snow Patrol – Empress

Οι Snow Patrol μας συστήνουν τη δική τους «αυτοκρατορία»!

Τίτλος τραγουδιού“Empress”

Καλλιτέχνης: Snow Patrol

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Wildness”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στο τέρμα και την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου τους, με τίτλο “Wildness”, οι Snow Patrol μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι από αυτόν, με τίτλο “Empress”. Πρόκειται για το πιο εύρυθμο τραγούδι που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από την αρχή της προώθησης του album, με τον Gary Lightbody στα φωνητικά να σβήνει από τη μνήμη μας τον μελαγχολικό τόνο των προηγούμενων τραγουδιών τους, όπως το “What If This Is All The Love You Ever Get?”.

Μέσω του “Empress” οι Snow Patrol μας θυμίζουν τον παλιό alternative rock χαρακτήρα τους, κάτι το οποίο είχε λείψει από το κοινό, αλλά και την μουσική βιομηχανία εν γένει. Πέρα από το εν λόγω τραγούδι, οι Snow Patrol έχουν ήδη μοιραστεί μαζί μας τα τραγούδια “Don’t Give In”, “Life On Earth” και “What If This Is All The Love You Ever Get?”, ενώ πολλά ακόμα αναμένονται σύντομα.

Το νέο album του alternative rock συγκροτήματος από την Σκωτία, “Wildness”, αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Μαΐου μέσω της Polydor Records. Συνολικά δέκα τραγούδια περιλαμβάνονται στο νέο δισκογραφικό εγχείρημα των Snow Patrol, ενώ αν επιλέξεις την deluxe version του δίσκου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις διαφορετικές versions πέντε τραγουδιών.

Snow Patrol - Empress

Back To Top