skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sober On Tuxedos – Endgame

“Endgame”, το single που εγκαινιάζει τη νέα εποχή των Sober On Tuxedos!

Τίτλος τραγουδιού: “Endgame”

Καλλιτέχνης: Sober On Tuxedos

Μουσική / Στίχοι: Chris Kitsantas, Chris Rusty

Εταιρεία: Heaven Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 20 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

“Endgame” τιτλοφορείται το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Sober On Tuxedos, ή αλλιώς, ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι.

Η επιλογή του “Endgame”, δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι ένα τραγούδι που λειτουργεί ως γέφυρα, κατά κάποιον τρόπο, η οποία συνδέει την παλιά με την νέα εποχή της μπάντας. Ο νέος δίσκος του αγαπημένου metal συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music.

Η εναλλακτική metal μπάντα των Sober On Tuxedos εδρεύει στην Αθήνα και αντλεί έμπνευση από ένα ευρύ φάσμα ειδών, που θεωρείται από πολλούς, ένα μεγάλο live act, γνωστό για την ισχυρή ερμηνεία και την εκρηκτική του ενέργεια. Το 2016, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album τους, “Welcome to the liquor store” και περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για τρία χρόνια όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με διάφορους καλλιτέχνες, όπως 1000mods, Nightstalker, Full House Brew Crew και πολλούς άλλους. Το 2020 θα είναι η χρονιά που το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το πολυ-αναμενόμενο δεύτερο album του.

Οι Sober On Tuxedos είναι οι: Stelios Magalios (φωνή), Chris Kitsantas (κιθάρες), Chris Rusty (μπάσο, φωνή), Spiros Tsopelakos (drums).

Sober On Tuxedos - Endgame

Back To Top