skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Soul Asylum – If I Told You

Οι Soul Asylum παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “If I Told You”!

Τίτλος τραγουδιού“If I Told You”

Καλλιτέχνης: Soul Asylum

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Blue Elan Records

Από το LP: “Hurry Up and Wait”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Έχοντας σημειώσει μια πορεία που εκτείνεται πάνω από τρεις δεκαετίες, το indie rock συγκρότημα των Soul Asylum, σημείωσε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 1988 με το album “Hang Time” και το 1990, “And the Horse They Rode In On”, ενώ το 1992 σημείωσαν και την πρώτη τους πλατίνα με το “Grave Dancers Union” (έχει πιστοποιηθεί 3 φορές πλατινένιο). Στο album αυτό συμπεριλαμβάνονταν οι διεθνείς επιτυχίες “Runaway Train”, (η οποία τους απέφερε και ένα Grammy το 1994 στην κατηγορία καλύτερου rock τραγουδιού) και “Black Gold”. Μετά από το “Candy from a Stranger” του 1998, οι Soul Asylum επέστρεψαν στη δράση το 2006 με το δίσκο “The Silver Lining, Delayed Reaction” ενώ το τελευταίο τους album είναι μέχρι στιγμής το “Change of Fortune” του 2016.

Η τωρινή σύνθεση των Soul Asylum αποτελείται από τον Dave Pirner (φωνή / κιθάρα), τον Michael Bland (drums), τον Ryan Smith (κιθάρα) και τον Wynston Roye (μπάσο). Μαζί ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το 12ο album τους, “Hurry Up and Wait” που αναμένεται στις 17 Απριλίου μέσω της Blue Élan Records. Την παραγωγή στο album συνυπογράφει ο τακτικός πλέον συνεργάτης τους John Fields.

Πρώτο δείγμα του album είναι το τραγούδι “If I Told You” ενώ ο Pirner προτίθεται επίσης να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο με τίτλο “Loud, Fast, Words”, μια συλλογή στίχων με ένα δοκίμιο για κάθε album του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020 μέσω της MNHS Publishing.

Soul Asylum - If I Told You

Back To Top