skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sound Service – Unstoppable

Οι Sound Service, το νέο μουσικό project του Γιάννη Μασσούρα, επανέρχεται με το τραγούδι “Unstoppable”

Τίτλος τραγουδιού: “Unstoppable

Καλλιτέχνης: Sound Service

Μουσική / Στίχοι: Ioannis Masouras

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Οι Sound Service είναι το νέο project του συνθέτη και παραγωγού Γιάννη Μασσούρα (πρώην μπασίστα και ιδρυτικού μέλους των Matisse) και πρωτοσυστήθηκαν πρόσφατα με τη διασκευή της space-disco επιτυχίας “Magic Fly”.

Τώρα έχει σειρά ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι το “Unstoppable” που έρχεται για να μας πείσει ότι μας περιμένουν ωραίες εκπλήξεις στα τραγούδια και στις επερχόμενες μουσικές δημιουργίες τους. Έτσι και στο νέο τους τραγούδι, οι επιρροές των Sound Service από την ηλεκτρονική μουσική αλλά και στους ήχους των 90’s και 80’s που αναβιώνουν παγκοσμίως μέσα από Synthwave συγκροτήματα και καλλιτέχνες είναι παραπάνω από εμφανείς.

“Το “Unstoppable” είναι ένα lovesong με την πολύ ευρεία έννοια του όρου καθώς σίγουρα δεν είναι ένα ερωτικό κομμάτι” μας εξηγεί ο Γιάννης για το τραγούδι.

“Μπορείς κάλλιστα να λατρεύεις έναν άνθρωπο και αυτός ο άνθρωπος να μην είναι απαραίτητα ο ερωτικός σύντροφος. Στην περίπτωση μου είναι ένα μικρό ανθρωπάκι μόλις τριών ετών. Γυρνάγαμε από διακοπές στην Δυτική Ιρλανδία με το αυτοκίνητο και όπως κοίταξα πίσω είδα την καταπράσινη ακτογραμμή να σβήνει και το μυαλό μου άρχισε να σκέφτεται τα προβλήματα

της καθημερινότητας, της επόμενης ημέρας. Μια μάτια όμως στην κόρη μου αρκούσε για να τα ξεχάσω όλα και να αντιληφθώ ότι θα μπορούσα να κάνω θα πάντα γι’αυτή. Θα μπορούσα να γίνω πραγματικά ασταμάτητος. Άρπαξα λοιπόν το κινητό μου και έγραψα τους στίχους του Unstoppable και από εκεί τα πράγματα πήραν κυριολεκτικά το δρόμο τους”.

Ο Γιάννης Μασσούρας ζει τα τελευταία 10 χρόνια στο Λονδίνο κάνοντας μια καριέρα μακριά από τη μουσική. «Τελικά είναι δύσκολο να προσποιείσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου ότι δεν σε ενδιαφέρει», παραδέχεται. «Επέστρεψα μόνος μου ως Sound Service, αυτή τη φορά βουτώντας πιο βαθιά στα νερά της ηλεκτρονικής μουσικής. Δεν μπορώ να τραγουδήσω αλλά έχω συνεργάτες που το κάνουν τέλεια, δεν είμαι καταπληκτικός κιθαρίστας αλλά έχω εξαιρετικούς φίλους γι’ αυτή τη δουλειά…μπορώ πάντως να παίξω αρκετά καλά το μπάσο και το πληκτρολόγιο…» .

Δ.Τ.

Sound Service - Unstoppable

Back To Top