skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Southern Avenue – Don’t Give Up

Ακούστε το νέο τραγούδι των Southern Avenue, “Don’t Give Up”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Give Up”

Καλλιτέχνης: Southern Avenue

Μουσική / Στίχοι: Ori Naftaly

Από το album: “Southern Avenue”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Φεβρουαρίου 2017

Art-Cover:

Υπάρχει ένας δρόμος στο Memphis του Tennessee που φτάνει από το κέντρο της πόλης μέχρι το Soulsville. Αυτός ο δρόμος είναι ένα από τα κοινά σημεία αναφοράς των Tierinii Jackson (φωνή), Ori Naftaly (κιθάρα), Tikyra Jackson (φωνή) και Jeremy Powell (keyboards) που ένωσαν τα μουσικά τους backgrounds και δημιούργησαν μια νέα μπάντα που ονομάστηκε από το δρόμο αυτό, καθώς όλοι τους, δηλώνουν πλέον μόνιμη κατοικία εκεί.

Οι Southern Avenue, ένωσαν τις blues, rock, jazz, gospel και R’n’B καταβολές τους και ηχογράφησαν νέο υλικό που συγκέντρωσαν και κυκλοφορεί ήδη, με το ντεμπούτο τους album που φέρει ως τίτλο το όνομά τους. Πρώτο single αυτού, είναι το τραγούδι “Don’t give up”, που είναι κατά βάση blues ωστόσο εμπεριέχει gospel και R’n’B ερμηνείες από τις κυρίες του group.

Το album κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2017, από την Stax Records, και υπόσχεται για τους fans του είδους να γίνει η επόμενη αξιόλογη προσθήκη στη δισκοθήκη τους ή στα playlists τους. Τα περισσότερα τραγούδια υπογράφουν οι δύο άντρες του group ωστόσο επιμένουν να δηλώνουν πως είναι μια συνολική δουλειά καθώς όλοι συνέβαλαν σε αυτή προσθέτοντας ο καθένας το μουσικό είδος το οποίο υπηρετεί.

Southern Avenue - Don't Give Up

Back To Top