skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Southern Avenue – Move Into The Light

Οι Southern Avenue επιστρέφουν με νέο album και μας παρουσιάζουν το αισιόδοξο single του “Move Into The Light” που έγραψαν μαζί με τον Jason Mraz

Τίτλος τραγουδιού: “Move Into The Light”

Καλλιτέχνης: Southern Avenue

Μουσική/Στίχοι: Jason Mraz, Michael Goldwasser, Ori Naftaly, Tierinii Jackson

Εταιρεία: Renew Records/BMG

Από το LP: “Be The Love You Want”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Οι Southern Avenue κυκλοφόρησαν ένα νέο single με τίτλο, «Move Into The Light», ένα τραγούδι που φέρει τη συγγραφική υπογραφή των μελών του συγκροτήματος Michael Goldwasser, Ori Naftaly και Tierinii Jackson σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και τραγουδοποιό Jason Mraz. Το τραγούδι αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album του συγκροτήματος με έδρα το Μέμφις, “Be The Love You Want”, η ευρεία κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 27 Αυγούστου μέσω των Renew Records/BMG.

Οι Southern Avenue ανακοίνωσαν το “Be The Love You Want” τον περασμένο μήνα και μαζί παρουσίασαν το πρώτο του single με τίτλο “Push Now”. Τώρα ακολουθεί το «Move Into The Light» για τη δημιουργία του οποίου βοήθησαν τόσο ο Jason Mraz όσο και ο “πλατινένιος” παραγωγός Michael Goldwasser (Easy Star All-Stars).

Η τραγουδίστρια των Southern Avenue, Tierinii Jackson μίλησε για τη συνεργασία με τον Αμερικανό τραγουδοποιό, σε συνέντευξη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Είναι μια τόσο μοναδική συνεργασία. Ο Jason καταλαβαίνει ότι η ατμόσφαιρα των Southern Avenue είναι πολύ θετική, οπότε η προσέγγισή του στιχουργικά ταιριάζει απόλυτα με την κατεύθυνση του album. 

Όταν εμφανίστηκε με το τραγούδι, ήμουν τόσο ευγνώμων. Το ξαναδουλέψαμε με το συγκρότημα και τα κάναμε όλα gospel και soul και όσο μπορούσαμε στους ήχους του Μέμφις. Αποδείχθηκε πραγματικά υπέροχο. Είναι ένα είδος μπαλαντέρ, επειδή είναι περισσότερο ένα χορευτικό τραγούδι, αλλά εξακολουθεί να έχει αυτήν την ατμόσφαιρα του gospel, έχει ακόμα soul”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Southern Avenue - Move Into The Light

Back To Top