skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | St. Vincent – The Eddy (from “The Eddy” O.S.T.)

Η St. Vincent ερμηνεύει το jazz “The Eddy” από την ομότιτλη σειρά του Netflix!

Τίτλος τραγουδιού: “The Eddy”

Καλλιτέχνης: St. Vincent

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Arista Records, Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.: “The Eddy”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Μοναδικές ερμηνείες καλλιτεχνών περιλαμβάνονται στο soundtrack της νέας σειράς του Netflix, “The Eddy”. Υπό την μουσική διεύθυνση των Randy Kerber και Glen Ballard, η δραματική αυτή σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμα του Netflix.

Έχοντας, λοιπόν, ήδη απολαύσει το εύρυθμο “Kiss Me In The Morning” από την Jorja Smith, στο προσκήνιο έρχεται μία ακόμη jazz δημιουργία, η οποία αυτή τη φορά ερμηνεύεται από την Annie Clark, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα ως St. Vincent. Κατά τη διάρκεια της ταινίας το εν λόγω τραγούδι ακούγεται από τη γυναικεία φωνή της Joanna Kulig με τον μοναδικό ήχο του πιάνου να εμπλέκεται άρτια στα φωνητικά των δύο ερμηνευτριών. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η St. Vincent έρχεται αντιμέτωπη με μία μπαλάντα, μιας και το 2017 κυκλοφόρησε ένα studio album, με τίτλο “Masseduction”, γεμάτο από αυτές.

Η ταινία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα γαλλικό δράμα σε στυλ musical, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας οι Damien Chazelle, Houda Benyamina, Laïla Marrakchi και Alan Poul. Εικόνες από το Παρίσι της Γαλλίας θα ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια μας με την

κατάλληλη μουσική υπόκρουση και είναι ήδη έτοιμες για να τις απολαύσεις!

St. Vincent - The Eddy (from “The Eddy” O.S.T.)

Back To Top