skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | St. Vincent – The Laughing Man

Η St. Vincent παρουσιάζει το νέο της single, “The Laughing Man”, ως μέρος του νέου της δίσκου, “Daddy’s Home”!

Τίτλος τραγουδιού“The Laughing Man

Καλλιτέχνης: St. Vincent

Μουσική / Στίχοι: Jack Antonoff, St. Vincent

Εταιρεία: Loma Vista Recordings

Από το LP: “Daddy’s Home”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Το έκτο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και μουσικού, Annie Erin Clark που έχει γίνει ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα St. Vincent, κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου, με τίτλο “Daddy’s Home”. Τέσσερα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του δίσκου της “Masseduction”, η 38χρονη καλλιτέχνης της art rock και pop σκηνής είναι ξανά στο προσκήνιο με αισθαντικές δημιουργίες, όπως τα επίσημα singles του album “Pay Your Way in Pain”, “The Melting of the Sun” και “Down”.

Η St. Vincent παρουσίασε ακόμη ένα promotional single της, με τίτλο “The Laughing Man”, το οποίο δεν παρεκκλίνει από τις μέχρι τώρα μουσικές της αναφορές και το εν λόγω τραγούδι είναι εδώ για να μάς ταξιδέψει. Στη μουσική και τους στίχους του θα συναντήσουμε την ίδια την ερμηνεύτρια σε μία συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό, Jack Antonoff.

Το album “Daddy’s Home” αποτελεί ένα εγχείρημα επηρεασμένο από τους ρετρό pop ήχους και soft pop στοιχεία, ενώ στο σύνολό του περιλαμβάνει 14 τραγούδια. Άξιες αναφοράς είναι και οι συμμετοχές του Jack Antonoff στα drums και του Thomas Barrett στο πιάνο σε ορισμένα από τα τραγούδια. Η διανομή του LP γίνεται μέσω της Loma Vista Recordings.

St. Vincent - The Laughing Man

Back To Top