skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Stephen Puth – Look Away

Ο Stephen Puth συνεργάζεται με τον διάσημο αδερφό του Charlie Puth για το τραγούδι του “Look Away”!

Τίτλος τραγουδιού“Look Away”

Καλλιτέχνης: Stephen Puth

Μουσική / Στίχοι: Stephen Puth, Jacob Kasher, Charlie Puth

Εταιρεία: Arista Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Ο Stephen Puth αναπολεί μια παλιά του αγάπη στο νέο single του “Look Away”. Η πιασάρικη pop μελωδία του σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ του Stephen και του αδελφού του Charlie Puth, του γνωστού τραγουδιστή/τραγουδοποιού πίσω από τεράστιες επιτυχίες όπως “See You Again” του Wiz Khalifa, “Bedroom Floor” του Liam Payne και του δικού του “Attention”. Στο “Look Away”, τα δύο αδέρφια γράφουν για τα συναισθήματα μετά το χωρισμό ενώ ο Charlie, συμμετέχει στο τραγούδι και με τα υποστηρικτικά φωνητικά του.

“Όταν γράψαμε το “Look Away”, συνειδητοποιήσαμε ότι πριν από οποιαδήποτε χωρισμό, υπάρχει αυτός ο αγώνας που τελειώνει με σιωπή”, δήλωσε ο Stephen. “Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα, όχι μόνο επειδή είναι πραγματικό, αλλά είναι επίσης το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ με τον αδερφό μου και μας ώθησε να κάνουμε μια σημαντική ιστορία από μια τυπικά μικρή χρονική στιγμή».

Το τραγούδι ακολουθεί το ντεμπούτο single του Stephen, “Sexual Vibe” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 και την μπαλάντα του “Half Gone”.

Stephen Puth - Look Away

Back To Top