skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Josh Groban & Annaleigh Ashford – My Friends (from “Sweeney Todd 2023”)

Ακούστε το “My Friends” από το επερχόμενο album του Broadway Cast με τον Josh Groban

Τίτλος τραγουδιού: “My Friends”

Καλλιτέχνης: Stephen Sondheim, Josh Groban & Annaleigh Ashford

Μουσική / Στίχοι: Stephen Sondheim

Εταιρεία: P&C Arts Music/Warner Music

Από το OST: “Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Η αναβίωση του Stephen Sondheim και του Hugh Wheeler στο musical “Sweeney Todd : The Demon Barber of Fleet Street” -που επί του παρόντος είναι υποψήφιο για Tony- αναμένεται να συνοδευτεί από την κυκλοφορία του cast-album του, σύντομα. Πριν από αυτό, κυκλοφόρησε το εναρκτήριο νούμερo με τον Josh Groban, να ηγείται του cast στο “The Ballad of Sweeney Todd”. Τώρα ακολουθεί το “My Friends” που σημαίνει πως η κυκλοφορία του original cast album είναι κοντά.

Η θεατρική αναβίωση συνεχίζει την πορεία της στο θέατρο Lunt-Fontanne του Broadway, όπου άνοιξε τις πόρτες του στις 26 Μαρτίου.

Ο Groban πρωταγωνιστεί στην παραγωγή ως Sweeney απέναντι από την Mrs. Lovett που ενσαρκώνει η Annaleigh Ashford. Αμφότεροι είναι υποψήφιοι για τον Tony για τις ερμηνείες τους, και αποτελούν δύο από τις οκτώ συνολικά υποψηφιότητες που έλαβε το revival πριν από λίγες μέρες.

Το revival περιλαμβάνει την πλήρη ενορχήστρωση των 26 θεμάτων του Jonathan Tunick για πρώτη φορά στο Broadway από την αρχική παραγωγή του 1979, υπό τη μπαγκέτα του τρεις φορές βραβευμένου με Tony, Alex Lacamoire. Το επερχόμενο album, που θα κυκλοφορήσει από την Warner Music Group ‘s Arts Music and Reprise Records, είναι παραγωγή της Lacamoire και συμπαραγωγή της Kail.

Το cast αποτελείται επίσης τον Jordan Fisher ως Anthony, Gaten Matarazzo ως Tobias, τη βραβευμένη με Tony και η υποψήφια για βραβείο Laurence Olivier, Ruthie Ann Miles ως Beggar Woman, Maria Bilbao ως Johanna, Jamie Jackson ως Judge Turpin, John Rapson ως Beadle Bamford και Nicholas Christopher ως Pirelli.

Το μουσικό σύνολο αποτελείται από τους: Galyana Castillo, Jonathan Christopher, Taeler Cyrus, Timothy Hughes, Paul -Jordan Jansen, Alicia Kaori, Raymond J. Lee, Patricia Phillips, Samantha Pollino, Lexi Rabadi, Nathan Salstone, Kristie Dalely, Daniel Tew Sanders Felix Torrez-Ponce και DeLaney Westfall.

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Christopher Bond, το “Sweeney Todd” επικεντρώνεται στην γνωστή ιστορία του κουρέα που αναζητά εκδίκηση από έναν διεφθαρμένο δικαστή και στρέφεται στη δολοφονία, με τη γειτόνισσα και συνεργό του, την κυρία Lovett να ανακαλύπτει τελικά ότι μπορούν να καλύψουν τα στοιχεία φτιάχνοντας περισσότερες ύποπτες κρεατόπιτες στους κατοίκους του Λονδίνου.

Josh Groban & Annaleigh Ashford - My Friends (from "Sweeney Todd 2023")

Back To Top