skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Steve Kroeger – Stories

Ο βραβευμένος και Billboard charting παραγωγός Steve Kroeger παρουσιάζει ακόμα μία επιτυχία.

Τίτλος τραγουδιού“Stories

Καλλιτέχνης: Steve Kroeger

Μουσική / Στίχοι: Steve Kroeger

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Γεμάτος ευαισθησία, ο Steve Kroeger επιδεικνύει τις μοναδικές φωνητικές του ικανότητες στο νέο του single με τίτλο “Stories”.

Οι ικανότητες του Steve στην παραγωγή είναι ολοφάνερες καθώς καταφέρνει να μετατρέψει για το drop του τραγουδιού τα φωνητικά του σε ένα synth ήχο με στοιχεία Ανατολικής Ευρώπης.

Ένα track που σε κάνει να “κολλάς” μαζί του, το “Stories” είναι ένα single που δεν θα βαρεθούμε εύκολα!

Δ.Τ.

Ο Steve Kroeger είναι ένας μουσικός από τη Βικτόρια με έδρα την Βρετανική Κολούμπια, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή σε τόσο σε πρωτότυπο υλικό για το ραδιόφωνο αλλά και την τηλεόραση, (για σειρές όπως: “Real Housewives of Miami”, “Pawn Stars”, “WWE Countdown” κ.α.). Άλλες δουλειές του έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες διαφημίσεις. Σε συνεργασία με την Prodigy Music Group, και τον συνάδελφό του Timothy Langley (γνωστός και ως Santa Clara) έχει κυκλοφορήσει περιστασιακά ηλεκτρονική χορευτική μουσική αλλά και ως solo act. Ο Kroeger κυκλοφόρησε μερικά χορευτικά singles το 2014, συμπεριλαμβανομένων των “See the Fire”, “Legacy”, “Adventure” και “We Are United (Come On)” σε συνεργασία με την τραγουδίστρια Skye Holland.

Steve Kroeger - Stories

Back To Top