skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Street Dogs – Other Ones

Άλλο ένα τραγούδι των Street Dogs, έρχεται με τίτλο “Other Ones”….

Τίτλος τραγουδιού“Other Ones”

Καλλιτέχνης: Street Dogs

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Century Media

Από το LP: “Stand For Something Or Die For Nothing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Street Dogs της Βοστόνης περιμένουν με ανυπομονησία τον νέο τους δίσκο με τίτλο “Stand For Something Or Die for Nothing”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου από την εταιρεία Century Media. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες μας είχαν χαρίσει το ομότιτλο τραγούδι τους για «προθέρμανση» και στις 18 Μαΐου, έδωσαν ακόμη ένα με τίτλο “Other Ones”.

Οι Street Dogs, πέρα από τη μουσική τους, είναι γνωστοί για την πολιτική τους δράση. Έτσι, τα περισσότερα album είναι πολιτικοποιημένα, όπως θα είναι και το album που έρχεται. Το συγκρότημα δηλώνει ότι το “Stand For Something or Die For Nothing” θα είναι αφιερωμένο στην εργατική τάξη. Αυτό ακριβώς διακρίνουμε στο “Other Ones”. H δημιουργία αυτή, αναφέρεται στην τήρηση του νόμου, στις εξαιρετικά ασταθείς εποχές που διανύουμε. O ήχος του είναι δυνατός, μελωδικός και αντισυμβατικός.

Οι Street Dogs έχουν κλείσει περιοδεία όλο τον Ιούνιο στην Αμερική, μαζί με τους The New Darkbuster και The Barstool Preaches. Όλοι εμείς που δεν μπορούμε να παρευρεθούμε σε ένα τέτοιο live, ας τους απολαύσουμε στις νέες (αλλά και τις παλιές) τους δημιουργίες με τις δροσερές μας μπύρες, μέχρι τις 22 του μήνα που θα έχουμε στα χέρια μας το νέο τους δίσκο.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Street Dogs - Other Ones

Back To Top