skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Street Dogs – Stand For Something Or Die For Nothing

Οι Street Dogs κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Stand For Something Or Die For Nothing”!

Τίτλος τραγουδιού“Stand For Something Or Die for Nothing”

Καλλιτέχνης: Street Dogs

Μουσική / Στίχοι: Century Media

Από το LP: “Stand For Something Or Die for Nothing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η αμερικάνικη punk-rock μπάντα ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας τους από τη δισκογραφική τους δραστηριότητα αλλά ασταμάτητες συναυλίες, ετοιμάζονται το καλοκαίρι για το νέο τους άλμπουμ. Ωστόσο, μας έδωσαν ένα δείγμα αυτού, το νέο τους τραγούδι “Stand for Something or Die For Everything” το οποίο θα υπάρχει στο ομώνυμο album.

Το γκρουπ είναι ευρέως γνωστό τόσο για τη μουσική τους όσο και για το τραγουδιστή, Mike McColgan, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος των Dropkick Murphys, τους εγκατέλειψε το 1998 με την κυκλοφορία του τότε νέου τους δίσκο (“Do or Die”) και στη συνέχεια δημιούργησε τους Street Dogs. Η μουσική τους από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα είναι γρήγορη και δυνατή με το πιο χαρακτηριστικό τους τραγούδι το “Punk Rock & Roll”, όπου μέσα από αυτό οι Street Dogs είναι σαν να συστήνονται στο κοινό τους, καθώς το punk rock είναι όλη τους η ιδεολογία.

Για να επανέρθουμε τώρα στη νέα τους δημιουργία, το “Stand for Something or Die for Nothing” διατηρεί τον punk-rock και αντισυμβατικό ήχο και οι στίχοι μας δείχνουν για άλλη μια φορά την οπτική των Street Dogs για τη ζωή. Η ηχογράφηση του album έχει ολοκληρωθεί και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2018. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τόσο καλό όσο και lead single του δίσκου!

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Street Dogs - Stand For Something Or Die For Nothing

Back To Top