skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sufjan Stevens – America

Ο Sufjan Stevens ανακοινώνει την κυκλοφορία του όγδοου studio album του και παρουσιάζει τον προπομπό αυτού, με τίτλο “America”!

Τίτλος τραγουδιού“America

Καλλιτέχνης: Sufjan Stevens

Μουσική / Στίχοι: ​Sufjan Stevens

Εταιρεία: Asthmatic Kitty Records

Από το LP: “The Ascension

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Ένα 12λεπτο single από τον Sufjan Stevens ήρθε στο προσκήνιο αποτελώντας τον προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς και το lead single αυτής. Ο λόγος γίνεται για το αιθέριο, με μοναδική ενορχήστρωση single, με τίτλο “America”. Με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του ίδιου του καλλιτέχνη το “America” χαρακτηρίζεται ως ένα τραγούδι διαμαρτυρίας έναντι της ‘αρρώστιας’ της αμερικανικής κουλτούρας. Το τραγούδι γράφτηκε το 2014 ενόσω ο Stevens δούλευε για το έβδομο album του “Carrie & Lowell” και δεδομένου του κοινωνικού γίγνεσθαι της Αμερικής τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως ο 45χρονος καλλιτέχνης βρήκε την κατάλληλη περίοδο για να το κυκλοφορήσει.

Όσον αφορά το νέο του studio album, αυτό θα έχει τίτλο “The Ascension” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Asthmatic Kitty. Το εν λόγω album κυκλοφορεί ως το follow-up του “Aporia”, για χάρη του οποίου ο Stevens συνεργάστηκε με τον πατριό, χρόνιο συνεργάτη και συνιδρυτή του της Asthmatic Kitty, Lowell Brams, στην παραγωγή του. Μέσω του νέου του δισκογραφικού εγχειρήματος, ο Stevens πρόκειται να μας παρουσιάσει 15 νέες δημιουργίες του, με το “America” να είναι η πρώτη από αυτές.

Sufjan Stevens - America

Back To Top