skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Take That – Giants

Οι Take That επιστρέφουν… “γίγαντες”!

Τίτλος τραγουδιού: “Giants”

Καλλιτέχνης: Take That

Μουσική / Στίχοι: Howard Donald, Gary Barlow, Mark Owen, Jamie Norton, Ben Mark

Από το album: “Wonderland”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 24 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Μεγάλο comeback πραγματοποιεί το πιο δημοφιλές boy-band της Μεγάλης Βρετανίας αν και το συγκρότημα των Take That έχει μείνει “λειψό” από μέλη. Μετά από την δεύτερη αποχώρηση του Robbie Williams, ο Jason Orange αποφάσισε επίσης να αποχωρήσει από το σχήμα ρίχνοντας “μαύρη πέτρα” πίσω του.

O Gary Barlow, o Mark Owen και ο Howard Donald όμως δεν το έβαλαν κάτω και επανενώθηκαν για την δημιουργία του επόμενου δίσκου των Take That που θα έχει τίτλο “Wonderland”. Πρώτο single του δίσκου είναι το τραγούδι “Giants” με την υπογραφή του Mark Ralph (Clean Bandit, Years & Years) στην παραγωγή. Παράλληλα το συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει την προπώληση των εισιτηρίων για την βρετανική τους περιοδεία σημειώνοντας απανωτά “sold outs” σχεδόν σε όλα τα venues που αναμένεται να τους φιλοξενήσουν!

Κι αν νομίζατε πως τα καλά νέα για τους Take That σταματάνε εδώ, γελιέστε. Μπορεί ο Jason να “έριξε μαύρη πέτρα πίσω του” όπως είπαμε προηγουμένως αλλά o Robbie δεν έχει βάλει ακόμα την δική του “τελεία” με το συγκρότημα. Η επανένταξή του στους Take That ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον συνάδελφό του Gary Barlow, που τυγχάνει να είναι κριτής στο talent show “Let it Shine” στην βρετανική τηλεόραση. Για τις ανάγκες του show o Robbie θα μοιραστεί και πάλι την σκηνή μαζί με τα φιλαράκια του για μια mini-επανένωση στο τελικό του show!

Album Cover

Album Tracklist

1.Wonderland

2. Giants

3. New Day

4. Lucky Stars

5. And the Band Plays

6. Superstar

7. Hope

8. River

9. The Last Poet

10. Every Revolution

11. It’s All for You

Deluxe:

12. Don’t Give Up On Me

13. Up

14. Come On Love

15. Cry (Sigma & Take That)

Take That - Giants

Back To Top