skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tame Impala – Wings Of Time (from “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” OST)

Ο Tame Impala συμμετέχει στο soundtrack του “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” με το τραγούδι “Wings Of Time”!

Τίτλος τραγουδιού: “Wings Of Time

Καλλιτέχνης: Tame Impala

Μουσική / Στίχοι: Kevin Parker, Nicholas Allbrook

Εταιρεία: Fiction Records

Από το O.S.T.: “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Το μουσικό σχήμα του Kevin Parker, Tame Impala, συνεχίζει να κοσμεί τα soundtracks με νέα μουσική, καθώς κυκλοφόρησε το “Wings of Time” για την επερχόμενη ταινία φαντασίας “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

“Το ότι μου ζητήθηκε να κάνω ένα κομμάτι για το soundtrack των D&D φαινόταν σαν μια απαράδεκτη ευκαιρία να αφεθώ στη μακροχρόνια αγάπη μου για το prog rock φαντασίας”, δήλωσε ο εγκέφαλος του Tame Impala, Kevin Parker.

“Επιστράτευσα τον καλό μου φίλο [πρώην μέλος του Tame Impala και νυν frontman των Pond] Nicholas Allbrook, ο οποίος είναι το άτομο που ξέρω ότι εκτιμά περισσότερο αυτό το θέμα. Νοικιάσαμε μια βίλα στην Ισπανία, που έμοιαζε με κάστρο, για δύο νύχτες κατά την περιοδεία για το ‘Primavera’. Αυτή η τοποθεσία μας έβαλε στο σωστό πλαίσιο σκέψης και ξεκίνησε από εκεί. Μείναμε ξύπνιοι μέχρι αργά με περίεργες ιδέες και στίχους τραγουδιών”.

Από την κυκλοφορία του “The Slow Rush” του 2020, ο Tame Impala χρησιμοποίησε τη μεγάλη οθόνη για να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τη Diana Ross στο “Turn Up the Sunshine” για το “Minions: Rise of Gru” και ενός remix του “Edge of Reality” του Elvis Presley για το “Elvis”.

Tame Impala - Wings Of Time (from “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” OST)

Back To Top