skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tarantola – Calypso in Love

Tο νεοσύστατο συγκρότημα των Tarantola επανέρχεται με το ολοκαίνουριο single τους “Calypso in Love” !

Τίτλος τραγουδιού: “Calypso in Love

Καλλιτέχνης: Tarantola

Μουσική / Στίχοι: Mauro Lacandia

Εταιρεία: The Sound Of Everything

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Αφού ολοκλήρωσαν την Rogue Rouge Circus περιοδεία τους, οι Tarantola επαναφέρουν με το νέο τους τραγούδι μια περιπέτεια του Οδυσσέα. Το τραγούδι έχει τίτλο “Calypso in Love” επικεντρώνεται στο επεισόδιο όπου ο Οδυσσέας ερωτεύεται παράφορα την Καλυψώ, την όμορφη και γοητευτική νύμφη που τον παγιδεύει με την ομορφιά και τα μαγικά της ξόρκια!

Αυτό το τραγούδι εγχέεται από ένα εκλεκτικό μείγμα pop και reggae vibes και διερευνά την παράλογη και εκρηκτική πλευρά της αγάπης με την πρώτη ματιά. Ο Οδυσσέας των Tarantola ερωτεύεται το πιο γοητευτικό, συναρπαστικό αλλά και επικίνδυνο κορίτσι του πάρτι! Μόνο reggae θεοί μπορούν να τον σώσουν!

“”Tarantola” σημαίνει Ισότητα και Ενότητα, πιστεύουμε ότι όλοι είναι μοναδικοί, αλλά είμαστε όλοι ένα!”, δηλώνει το Gypsy Dub Reggae band από τον Τάραντα της Ιταλίας (που έχει έδρα το Λονδίνο ωστόσο). Στόχος τους είναι να διαδώσουν ένα μήνυμα ενότητας, ελπίδας και πολυμορφίας και να χρησιμοποιήσουν τη μουσική ως ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να γίνουν μέλη μιας παγκόσμιας κοινότητας, όπου όλοι οι άνθρωποι όλων των χρωμάτων, των φύλων και υπόβαθρων γιορτάζουν ως ίσοι.

Tarantola - Calypso in Love

Back To Top