skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tash Sultana – Beyond The Pine

Η Tash Sultana κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο “Beyond The Pine”.

Τίτλος τραγουδιού“Beyond The Pine

Καλλιτέχνης: Tash Sultana

Μουσική / Στίχοι: Matt Corby, Dann Hume, Tash Sultana

Εταιρεία: Lonely Lands Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η βραβευμένη με ARIA καλλιτέχνις από τη μακρινή Αυστραλία, γνωστή για τον εναλλακτικό ήχο και τις studio ηχογραφήσεις στο δωμάτιο του σπιτιού της, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Beyond The Pine”. Το νέο τραγούδι αποτελεί τη τρίτη κατά σειρά συνεργασία της Tash Sultana με τον μουσικό Matt Corby και τον παραγωγό Dann Hume, έπειτα από τα singles “Pretty Lady” και “Greed”.

Το “Beyond The Pine” αποτελεί ένα psychedelic pop τραγούδι που σύμφωνα με την μουσικό αναφέρεται στο να βρει κανείς ηρεμία και παρηγοριά μέσα από την επαφή με τη φύση, αλλά και να καταλάβει το βάθος μιας σχέσης όταν τελικά βρει το ιδανικό άτομο. “Η αγάπη ανήκει στον καθένα και δεν έχει να κάνει με το χρώμα, τη φυλή ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση”, όπως δηλώνει.

Το τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο πολυ-αναμενόμενο album της με τίτλο “Terra Firma” που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020, έπειτα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις εντός της χρονιάς. Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Matt Corby και τον Dann Hume στο νέο album, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη που προστίθενται εμπειρία και γνώσεις από άλλους μουσικούς ενώ μέχρι τώρα υπέγραφε η ίδια εξ’ ολοκλήρου τις παραγωγές της.

Έλενα Αλεξίου

Tash Sultana - Beyond The Pine

Back To Top