skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tash Sultana – Harvest Love

Η Tash Sultana έπιασε τις δημιουργίες της από τις ημέρες που έπαιζε μουσική στους δρόμους της Μελβούρνης.

Τίτλος τραγουδιού“Harvest Love”

Καλλιτέχνης: Tash Sultana

Μουσική / Στίχοι: Tash Sultana

Εταιρεία: Lonely Lands Records

Από το LP: “Flow State”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Η εξαιρετικά ταλαντούχα αυστραλιανή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Tash Sultana, δεν έχασε καθόλου χρόνο από τότε που πρωτο-ξεκίνησε να παίζει μουσική στους δρόμους της Μελβούρνης, μέχρι να κάνει το όνομά της γνωστό. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια κυκλοφόρησε το τραγούδι “Jungle”, το ντεμπούτο EPτης “Notion”, και έκανε μια επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία.

H Tash έχει συλλέξει όλο αυτό τον καιρό πολύ υλικό με το οποίο δείχνει πλέον ευθαρσώς το ταλέντο της στον κόσμο, και ευτυχώς για τους fans της, δεν επιβραδύνει την καριέρα της. Μετά την ανακοίνωση του επερχόμενου ντεμπούτου album της με τίτλο “Flow State”, η Sultana μοιράζεται το νέο τραγούδι της, “Harvest Love”.

Παρόλο που το τραγούδι παίρνει ξεκάθαρα στοιχεία από την παλιότερη μουσική της, το “Harvest Love” δείχνει μια πολύ πιο ευαίσθητη πλευρά της Tash. Σε σύγκριση με τους βροντερότερους ήχους των πολυάριθμων οργάνων που χρησιμοποίησε στην αρχή της καριέρας της, αυτή η θαυμάσια απλή δημιουργία, σαγηνεύει με τις ισχυρές φωνητικές της ικανότητες.

Το ντεμπούτο album της Tash Sultana, “Flow State”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Tash Sultana - Harvest Love

Back To Top