skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tash Sultana – Sweet & Dandy

Απολαύστε το νέο, lo-fi single της Tash Sultana, με τίτλο “Sweet & Dandy”, από το επερχόμενο studio album της!

Τίτλος τραγουδιού“Sweet & Dandy

Καλλιτέχνης: Tash Sultana

Μουσική/Στίχοι: Tash Sultana

Εταιρεία: Lonely Lands, Sony Music Australia

Από το LP: “Terra Firma”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του δεύτερου studio album της Αυστραλής τραγουδίστριας και μουσικού, Tash Sultana, και για τον λόγο αυτό απολαμβάνουμε ένα νέο της single. Ο λόγος γίνεται για το “Sweet & Dandy”, μία synth-pop και lo-fi δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε την ίδια.

Ένα αρκετά προσωπικό της τραγούδι φαίνεται πως θέλησε να μάς παρουσιάσει η 25χρονη καλλιτέχνης, μέσα από το οποίο μοιράζεται μαζί μας τις έγνοιες της. Το “Sweet & Dandy” βρίσκεται στην δέκατη θέση της επίσημης tracklist του νέου της δίσκου από τα συνολικά 14 τραγούδια.

Το νέο album της Tash Sultana φέρει ως τίτλο “Terra Firma” και πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Φεβρουαρίου μέσω της Lonely Lands και Sony Music Australia. Ο δίσκος αποτελεί το follow-up project του “Flow State” που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2018, συστήνοντάς μας τη νεαρή τραγουδίστρια κι ανεβάζοντάς την στη Νο.2 θέση των charts της Αυστραλίας.

Ήδη από το νέο της εγχείρημα έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα “Pretty Lady”, “Greed” και “Willow Tree” με το τελευταίο να αποτελεί συνεργασία με τον Jerome Farah.

Tash Sultana - Sweet & Dandy

Back To Top