skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tasos P. – Give High Love

“Give High Love”! Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Tasos P.!

Τίτλος τραγουδιού: “Give High Love”

Καλλιτέχνης: Tasos P.

Μουσική / Στίχοι: Tasos P.

Εταιρεία: FM Records

Από το LP: «The Libra Sessions»

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Έλληνας δημιουργός της ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a. Tasos P.) μετά τη φετινή του βράβευση στην Αμερική με 4 Global Music Awards,  μάς παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Give High Love».

Το τραγούδι είναι ένα χορευτικό garage house track που από το πρώτο άκουσμά του κερδίζει τον ακροατή με τον εθιστικό συνδυασμό drums & bass και πνευστών, ενώ στα ανδρικά φωνητικά οι στίχοι λένε «I can give you High Love/Love to see you strong».

Το «Give High Love» θα περιέχεται  στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του δημιουργού με τίτλο «The Libra Sessions», που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο τόσο ψηφιακά όσο και σε συλλεκτικό vinyl CD από την δισκογραφική εταιρεία FM Records.

Το 2015 ο Τάσος Πέτσας έγινε γνωστός όταν κυκλοφόρησε μόνος του το τραγούδι “Mother of mine (Anna)”, ένα τραγούδι που το είχε συνθέσει το 1992. Είναι το τραγούδι που άρεσε στη μητέρα του , την Άννα, να το ακούει, όταν της το έπαιζε ο ίδιος στο αρμόνιο. Δυστυχώς όμως η μητέρα του τον Απρίλιο του 2013 φεύγει από τη ζωή, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Τότε, εκείνος αποφασίζει να του δώσει τον τίτλο «Mother of mine (Anna)», αφιερώνοντάς το σε εκείνη, που τόσο το είχε αγαπήσει. Το τραγούδι ανέβηκε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο #1 του Εβδομαδιαίου Καταλόγου Επιτυχιών του Billboard πουλώντας γύρω στα 1.000 αντίτυπα. Τέσσερις μήνες αργότερα το «Mother Of Mine (Anna)» του χάρισε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την FM Records και το τραγούδι ξανανέβηκε στο #1 του εβδομαδιαίου Billboard τον Αύγουστο του 2015.

Tasos P. - Give High Love

Back To Top