skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Taylor Dayne – Live Without

Η μεγάλη επιστροφή της Taylor Dayne είναι εδώ και έχει τίτλο “Live Without”!

Τίτλος τραγουδιού: “Live Without”

Καλλιτέχνης: Taylor Dayne feat. Avedon

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Dayne Media

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Η βετεράνος pop τραγουδίστρια, Taylor Dayne εκπληρώνει μια ζωτική της ανάγκη να χορέψει στο ρυθμό του νέου electro-pop τραγουδιού της “Live Without”. Το είδωλο της dance-pop συμπληρώνει 30 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και το γιορτάζει με ένα τραγούδι που ακούγεται εξίσου φρέσκο όπως το “Love Will Lead You Back” με το οποίο ξεκίνησαν όλα. Η ερμηνεύτρια της κλασσικής επιτυχίας των 80’s “Tell It To My Heart” δήλωσε στο Billboard σχετικά με τη συγκεκριμένη κυκλοφορία: «Το νέο μου single «Live Without» είναι ένα υπέροχο μείγμα κλασικής και σύγχρονης επιρροής».

Τα electro-dance στοιχεία του τραγουδιού δημιουργήθηκαν χάρη στον μουσικό παραγωγό Avedon που εδρεύει στο Λος Άντζελες, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα όπως οι Bone Thugs-n-Harmony και ο Trippie Redd.

Η Dayne ήταν απασχολημένη για το μεγαλύτερο μέρος του 2019 με μια εκτεταμένη περιοδεία που διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της “Tell It to My Heart: How I Lost My S#*T, Conquered My Fear, and Found My Voice” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Παρά το πρόσφατο ταξίδι στο παρελθόν της, το “Live Without” δίνει μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον της ασταμάτητης δύναμης της Taylor Dayne.

Taylor Dayne - Live Without

Back To Top