skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Taylor Swift & Andrew Lloyd Webber – Beautiful Ghosts (from “Cats” O.S.T.)

H Taylor Swift και ο Andrew Lloyd Webber, συνεργάζονται στο ολοκαίνουργιο τραγούδι “Beautiful Ghosts” για τη νέα ταινία μιούζικαλ «Cats”

Τίτλος τραγουδιού: “Beautiful Ghosts

Καλλιτέχνης: Taylor Swift & Andrew Lloyd Webber

Μουσική / Στίχοι: Taylor Swift & Andrew Lloyd Webber

Εταιρεία: Ν/Α

Από το OST: “Cats”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το μιούζικαλ «Cats», ένα από τα πιο διαχρονικά δημιουργήματα του Andrew Lloyd-Webber, που έγραψε ιστορία στις σκηνές του Broadway και του West End, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τη σκηνοθεσία του Tom Hooper («Elizabeth I», «The King’s Speech», «Les Misérables», «The Danish Girl» κ.α.).

H διεθνούς φήμη σταρ Taylor Swift και ο θρυλικός συνθέτης Andrew Lloyd Webber, συνεργάζονται για ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι για τη νέα ταινία μιούζικαλ “Cats“. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ‘Beautiful Ghosts’ και θα το ακούσουμε τόσο μέσα στη ταινία από την Francesca Hayward όσο και στους τίτλους τέλους της από την Taylor Swift.

Ο Andrew Lloyd Webber ανέλαβε τη μουσική για ένα τραγούδι που θα ταίριαζε στο χαρακτήρα της Victoria και η Taylor Swift προσφέρθηκε να γράψει τους στίχους, καταλήγοντας να συνεισφέρει και στη μουσική. «Όταν διάβασα πρώτη φορά το σενάριο, το πρώτο πράγμα που είπα ήταν “πρέπει να έχουμε ένα τραγούδι για τη Victoria”, είπε ο Lloyd Webber σε συνέντευξη του και περιγράφει το «Beautiful Ghosts» ως «ένα απίστευτα σημαντικό και κεντρικό τραγούδι της ταινίας».

Η ταινία “Cats”, έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar, Tom Hooper και με πρωταγωνιστές τους Taylor Swift, James Gorden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson & την Francesca Hayward. To μιούζικαλ “Cats” γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1981 και από τότε έχει παιχτεί θεατρικά σε περισσότερο από 81 εκατομμύρια άτομα, σε περισσότερο από 50 χώρες ανά το κόσμο και σε 19 διαφορετικές γλώσσες. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα και διαχρονικά μιούζικαλ στην ιστορία.

Taylor Swift & Andrew Lloyd Webber - Beautiful Ghosts (from "Cats" O.S.T.)

Back To Top