skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tenacious D – The Who Medley

Οι Tenacious D παρουσιάζουν το “The Who Medley” για καλό σκοπό!

Τίτλος τραγουδιού“The Who Medley”

Καλλιτέχνης: Tenacious D

Μουσική / Στίχοι: Pete Townshend

Εταιρεία: Tenacious D

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Οι Tenacious D τιμούν τους The Who με ένα νέο medley που περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασική rock όπερα του συγκροτήματος, “Tommy”. Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά, αλλά θα λάβει επίσης μια ειδική κυκλοφορία βινυλίου επτά ιντσών, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να ωφελούνται από το Everytown for Gun Safety.

Η ερμηνεία των Jack Black και Kyle Gass για το έργο του 1969 μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μίξη κλασικών στοιχείων του “Tommy” και βαθιών περικοπών, συμπεριλαμβανομένων των “Pinball Wizard”, “There’s a Doctor” και “Go to the Mirror!” Το τραγούδι έρχεται επίσης με ένα music video που σκηνοθέτησε ο συχνός συνεργάτης των Tenacious D, Liam Lynch, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την ταινία του 2006, “The Pick of Destiny”.

“Ποιος είναι καλύτερος για να αποδώσει ένα αφιέρωμα στη μεγαλύτερη rock όπερα όλων των εποχών; Ποιος? Οι D! Αυτοί είναι οι Who!!” Οι Tenacious D αναφώνησαν σε μια δήλωση. “Δουλεύουμε σε αυτό το medley εδώ και 20 χρόνια. Είναι επιτέλους έτοιμο να κυκλοφορήσει. Τραβήξτε το. Απολαύστε το.”

Από τότε που κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους studio album, “Post-Apocalypto”, το 2018, οι Tenacious D

έχουν παραμείνει απασχολημένοι με μια ποικιλία από singles και ειδικά μεμονωμένα τραγούδια. Το 2019, συνεργάστηκαν με τον Jack White για ένα νέο τραγούδι, “Don’t Blow It, Kage”, ενώ την επόμενη χρονιά, στρατολόγησαν άτομα όπως η Elizabeth Warren, η Susan Sarandon, η Sarah Silverman και άλλοι για να διασκευάσουν το κλασικό “Rocky Horror”.

Tenacious D - The Who Medley

Back To Top