skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Texas – Hi

Οι Texas παρουσιάζουν τη solo έκδοση του single τους “Hi”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hi”

Καλλιτέχνης: Texas

Μουσική/Στίχοι: Sharleen Spiteri, Bobby Bluebell, RZA, Johnny McElhone, Jack McElhone, Ghostface Killah

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Hi”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Το σκωτσέζικο συγκρότημα των Texas επέστρεψε με το “Hi”, το πρώτο single από το 11ο studio album τους, που του “δάνεισε” και τον τίτλο του.  Το συγκρότημα της Sharleen Spiteri επέστρεψε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα με την εκπληκτική κυκλοφορία μιας άλλης έκδοσης του ίδιου τραγουδιού στο οποίο συμμετείχαν και οι Wu-Tang Clan, αποσπώντας μάλιστα τις καλύτερες κριτικές.

Μετά την επιτυχία αυτή, το συγκρότημα εμφανίστηκε στο BBC Radio 2 τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου για να κάνει πρεμιέρα της σόλο εκδοχής του τραγουδιού, το πρώτο που λαμβάνουμε επίσημα από το νέο τους LP.

“Το «Hi», το νέο μας single κυκλοφόρησε τώρα», έγραψε στο συγκρότημα μια δημοσίευση του. “Αυτή είναι η αρχική έκδοση του τραγουδιού που ηχογραφήσαμε πέρυσι και θα εμφανίζεται στο νέο μας album – περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα”.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, “το νέο album των Texas -η συνέχεια του “Jump on Board” του 2017- είναι γεμάτο από τον «καθαρό χρυσό” των Texas… που ανταγωνίζεται εύκολα την καλύτερη μουσική της αστρικής καριέρας τους».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του album έχει προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου!

Texas - Hi

Back To Top