skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Texas – Mr Haze

Οι Texas ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου και παρουσιάζουν τον προπομπό του, “Mr Haze”!

Τίτλος τραγουδιού“Mr Haze

Καλλιτέχνης: Texas

Μουσική/Στίχοι: Donna Summer, Giorgio Moroder, Jack McElhone, John McElhone, Pete Bellotte, Robert Hodgens, Sharleen Spiteri

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Οι Texas προετοίμαζαν τη μεγάλη τους δισκογραφική επιστροφή κι επιτέλους οι επίσημες ανακοινώσεις θέλουν το συγκρότημα να κυκλοφορεί το δέκατο studio album του στις 28 Μαΐου. Ο δίσκος θα φέρει ως τίτλο “Hi” κι αποτελεί το follow-up LP του “Jump on Board”, που κυκλοφόρησε το συγκρότημα τον Απρίλιο του 2017 επιτυγχάνοντας ακόμη μία “χρυσή” ανάδειξη.

Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του “Hi”, οι Texas παρουσίασαν στο κοινό το lead single του, με τίτλο “Mr Haze”. Βασισμένο στα alternative rock και pop rock στοιχεία, το τραγούδι αποτελεί μία ανάλαφρη και κατά τ’ άλλα “πιασάρικη” δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Donna Summer, Giorgio Moroder, Jack McElhone, John McElhone, Pete Bellotte, Robert Hodgens και Sharleen Spiteri. Όπως γίνεται αντιληπτό, το τραγούδι συμπληρώνεται με άψογα samples από το τραγούδι της Donna Summer “Love’s Unkind”, το disco smash της τραγουδίστριας από το 1977.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ οι Texas δεν είναι συνηθισμένοι στις μπαλάντες, στον εν λόγω δίσκου επιλέγουν να συμπεριλάβουν το “Unbelievable”, που είναι ένα τραγούδι βασισμένο σε αυτό το ύφος. Τη διανομή του album αναλαμβάνει η BMG Rights Management και η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στις 28 Μαΐου.

Texas – Mr Haze

Back To Top