skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Thalia – Mojito

Η Thalia επέστρεψε στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο single της, “Mojito”!

Τίτλος τραγουδιού“Mojito

Καλλιτέχνης: Thalia

Μουσική/Στίχοι: Thalia, Honeyboos, Andrea Mangiamarchi

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: “Desamorfosis”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Η pop star του Μεξικού και της λατινικής Αμερικής εν γένει, η Thalia κυκλοφόρησε το τέταρτο, επίσημο single του νέου της δίσκου, “Desamorfosis”. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Mojito”, το οποίο αποτελεί το follow-up του “Tick Tock” που μάς σύστησε τον περασμένο Οκτώβριο. Βασισμένο στα latin-pop κι R&B στοιχεία, το “Mojito” είναι μία καλή επιλογή για να τελειώσει μουσικά η εβδομάδα, μιας και η κυκλοφορία του έγινε στις 7 Μαΐου.

Στη μουσική και τους στίχους του ρυθμικού κι “ανάλαφρου” anthem συναντάμε την ίδια την τραγουδίστρια σε συνεργασία με τους Honeyboos και Andrea Mangiamarchi. Παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το εξώφυλλο του δίσκου της, όπου συμβολίζεται κι ο τίτλος του τραγουδιού. Ακόμη, μέσα από το νέο αυτό project θα συναντήσουμε συνεργασίες της Thalia με καλλιτέχνες, όπως οι Maffio, Jhay Cortez και MS Band.

Ήδη από το LP έχουμε απολαύσει τα singles “Ya Tú Me Conoces” σε συνεργασία με τους Mau y Ricky και “La Luz” σε συνεργασία με τον Myke Towers. Το “Desamorfosis” θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου μέσω της Sony Music Latin.

Thalia - Mojito

Back To Top