skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The 5th Galaxy Orchestra – Hypnotised by you

Οι The 5th Galaxy Orchestra επανέρχονται με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Hypnotised by you”

Τίτλος τραγουδιού“Hypnotised by you

Καλλιτέχνης: The 5th Galaxy Orchestra

Μουσική/Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: The 5th Galaxy Orchestra

Από το LP: “The Old Book of Astronomy”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Η Ορχήστρα του 5ου Γαλαξία ή για όσους προτιμούν στα αγγλικά The 5th Galaxy Orchestra, λατρεύει να συνδυάζει απαλά φωνητικά και ηχητικό υλικό από το παρελθόν με νέους ηλεκτρονικούς ήχους. Ο ήχος τους είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ηλεκτρονικών grooves, μελωδιών pop lounge, sci-fi και retrospace ήχων, synths της δεκαετίας του 80 και ονειρικών ηχοτοπίων. Τα μέλη των 5th G.O. είναι ερμηνευτές και άλλοι μουσικοί από το παρόν ή το παρελθόν….

Από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, όταν κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους “Sad Valentine”, μέχρι τις 5 Απριλίου που κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο “Hypnotised by you”, οι 5th G.O., κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετό υλικό για να σχηματίσουν το tracklist ενός ολοκαίνουριου album που φέρει τον τίτλο “The Old Book of Astronomy”, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του bandcamp. To album ακολουθεί την κυκλοφορία του E.P. τους “SuM​:​MeR” από το περσινό καλοκαίρι.

“Γεια σε όλους, ένα νέο album γεννιέται σήμερα και χαίρομαι που μοιραζόμαστε μαζί σας το εναρκτήριο τραγούδι αυτού του album “Hypnotized by you”, ένα downtempo track εμπνευσμένο από την triphop σκηνή των ’90s. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Χαιρετισμούς από τους Hooverphonic”, έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook παρουσιάζοντας το νέο τους τραγούδι.  Ονειρευτείτε άφοβα με το “Hypnotized by you” στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

The 5th Galaxy Orchestra - Hypnotised by you

Back To Top