skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Aces – Touch

Οι The Aces κυκλοφόρησαν άλλο ένα τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Touch

Καλλιτέχνης: The Aces

Μουσική / Στίχοι: The Aces

Από το EP: “I Don’t Like Being Honest”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Οι The Aces, και όχι δεν αναφερόμαστε στο ανδρικό συγκρότημα των ‘60s & ‘70s, ξεκινούν να προετοιμάζουν το κοινό για τον ερχομό του νέου τους EP. “I Don’t Like Being Honest” είναι η debut δισκογραφική δουλειά τους, η οποία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 23 Ιουνίου.

Μέχρι να απολαύσουμε το συνολικό αποτέλεσμα, το girl group δεν μένει άπραγο. Για να προϊδεάσει όλους όσους περιμένουν το εν λόγω EP, το συγκρότημα θέτει σε κυκλοφορία άλλο ένα τραγούδι. Μετά από τα “Physical” και “Baby Who” καλωσορίζουμε το ολοκαίνουριο single “Touch”, το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 9 Ιουνίου από την Red Bull Records.

Το φρέσκο αυτό κουαρτέτο φαίνεται πως έχει βρει τους ήχους που θέλει να κατευθυνθεί. Το “Touch” είναι ένα καλοκαιρινό up – beat τραγούδι με επιρροές της rock ‘n’ roll και αυτή τη φορά δεν είναι τόσο “ονειρικό”, αντιθέτως υπάρχει μια δυναμική, τόσο στα μουσικά όργανα όσο και στα φωνητικά της Cristal Ramirez.

Οι The Aces σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Clash Magazine, αναφέρθηκαν και στο καινούριο τους τραγούδι: “Το ‘Touch’ είναι το πρώτο τραγούδι που γράψαμε για το EP και ένα από τα αγαπημένα μας. Σίγουρα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις επιρροές μας και την αγάπη μας στη rock ‘n’ roll. Ο καθένας ξέρει τι συμβαίνει όταν συναντιέται κάποιος με τον/την πρώην σε ένα πάρτι.

The Aces - Touch

Back To Top