skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Amazons – Ultraviolent

Το βρετανικό rock συγκρότημα κυκλοφόρησε το “Ultraviolent” από το debut album του “The Amazons”.

Τίτλος τραγουδιού“Ultraviolent”

Καλλιτέχνης: The Amazons

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “The Amazons”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Στις 26 Μαΐου 2017, οι Amazons κυκλοφόρησαν το ομώνυμο debut studio album τους και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία προώθησής του. Έχοντας στο ενεργητικό τους τρία χρόνια δημιουργικής πορείας, οι Βρετανοί ροκάδες κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι από αυτόν με τίτλο “Ultraviolent”. Πρόκειται για το follow-up του Black Magic που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο.

Οι Matt Thomson, Chris Alderton, Elliot Briggs και Joe Emmett έχουν ήδη διακριθεί με το “Sound of 2017” του BBC και με το “Brand New 2017”, κάτι το οποίο αποδεικνύει το ταλέντο τους, παρά την ολιγόχρονη πορεία τους στο μουσικό στερέωμα.

Στο “Ultraviolent” οι The Amazons κάνουν έκκληση στο άτομο που τους ενδιαφέρει να “μπει” στα μύχια της ψυχής τους και να γίνουν μέρος αυτής. Μία alternative rock σύνθεση ήρθε για να αφήσει το στίγμα των The Amazons στο μουσικό προσκήνιο. Η Catherine Marks ανέλαβε την παραγωγή του δίσκου, ενώ ο Matt Thomson την σύνθεση αυτών. “Έγραψα όλα τα τραγούδια σε ηλικία 18 με 22 ετών…Όλα απευθύνονται κάπου και είναι εξίσου συναισθηματικά.”

The Amazons - Ultraviolent

Back To Top