skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Black Keys – It Ain’t Over

Ακούστε το νέο single των The Black Keys, με τίτλο “It Ain’t Over”!

Τίτλος τραγουδιού“It Ain’t Over

Καλλιτέχνης: The Black Keys

Μουσική/Στίχοι: Greg Cartwright, Patrick Carney, Dan Auerbach

Εταιρεία: Nonesuch

Από το LP: “Dropout Boogie”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου studio album τους, που θα έχει τίτλο “Dropout Boogie”, οι The Black Keys κυκλοφόρησαν το neo-soul banger τους “It Ain’t Over”, που είναι η δεύτερη “γεύση” που μας χαρίζουν από αυτή τη δουλειά μετά την κυκλοφορία του πρώτου single του “Wild Child” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Το “Dropout Boogie”, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου από τη Nonesuch Records, σηματοδοτεί το ενδέκατο studio album του blues rock duo και, σε μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μια μέρα πριν από την εικοστή επέτειο του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος, “The Big Come Up”«Βλέπουμε συγκροτήματα να έρχονται και να φεύγουν και είναι τρελό που είμαστε ακόμα εδώ. Μου ταράζει το μυαλό», είπε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Dan Auerbach σε μια πρόσφατη συνέντευξη του. «Οι πιθανότητες ήταν τόσο μεγάλες εναντίον μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτό ήταν ένα συγκρότημα πέντε ατόμων. Αυτό θα ήταν παράνοια. Είμαστε τόσο τυχεροί που είμαστε μόνο εμείς οι δύο».

Σύμφωνα με το συγκρότημα, το “It Ain’t Over”, γεννήθηκε από μια σειρά από μοτίβα drums που δημιουργήθηκαν από τον drummer Patrick Carney.

«Ο Pat συνήθιζε να υποτιμά τον εαυτό του, δεν ξέρω γιατί», είπε ο Auerbach για τις ικανότητες του συμπαίκτη του. «Αλλά τώρα φαίνεται πολύ πιο άνετα και είναι ο εαυτός του πίσω από τα drums. Είναι ηλικία ή, δεν ξέρω, η πολλή θεραπεία».

Το “Dropout Boogie” έχει συμμετοχές από ένα ευρύ φάσμα συνεργατών, όπως ο frontman των Reigning Sound, Greg Cartwright, η τραγουδίστρια των bluegrass-Americana Sierra Ferrell και ο Billy Gibbons των ZZ Top, ο οποίος είναι μακροχρόνιος φίλος τους.

The Black Keys - It Ain't Over

Back To Top