skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Chainsmokers – If Walls Could Talk (from “Words On Bathroom Walls” OST)

Οι The Chainsmokers παρουσιάζουν το “If Walls Could Talk” από το soundtrack της ταινίας “Words On Bathroom Walls”!

Τίτλος τραγουδιού“If Walls Could Talk

Καλλιτέχνης: The Chainsmokers

Μουσική / Στίχοι: Andrew Taggart, Tony Ann, Emily Warren

Εταιρεία: Disruptor Records/Columbia

Από το OST: “Words On Bathroom Walls”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Τα τελευταία χρόνια, οι The Chainsmokers έχουν αποδειχθεί πολλά περισσότερα από ένα duo DJs και παραγωγών. Ο Andrew Taggart και ο Alex Pall ήταν τα πρόσωπα του Tommy Hilfiger, δημιούργησαν το δικό τους στούντιο παραγωγής και τώρα, οι καλλιτέχνες έχουν σημειώσει την πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία, με τίτλο “Words on Bathroom Walls”.

Το soundtrack για το “Words on Bathroom Walls” είναι ήδη διαθέσιμο για streaming. Το soundtrack αποτελείται από 19 τραγούδια, όλα παραγωγές του duo που εναλλάσσονται από instrumental δημιουργίες έως συναισθηματικές μπαλάντες και ηλεκτρονικά κομμάτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Andrew Hollander συνεργάστηκε με το duo σε 16 scores του soundtrack.

Singles των The Chainsmokers που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν όπως, “Push My Luck”, με τα φωνητικά του Taggart και το “Somebody” με τον Drew Love, χρησιμεύουν ως μέρη του soundtrack. Το “If Walls Could Talk” είναι το πρώτο και μοναδικό πρωτότυπο τραγούδια στο soundtrack με τον Taggart να αναλαμβάνει και πάλι τα φωνητικά καθήκοντα.

The Chainsmokers - If Walls Could Talk (from "Words On Bathroom Walls" OST)

Back To Top