skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Chainsmokers – Kills You Slowly

Οι The Chainsmokers κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Kills You Slowly”!

Τίτλος τραγουδιού: “Kills You Slowly”

Καλλιτέχνης: The Chainsmokers

Μουσική / Στίχοι: Alex Pall, Andrew Taggart, Diederik Van Elsas, Gino Borri, Krystin Watkins, Liam O’Donnell, Max Schneider, Nathaniel Motte, Parrish Warrington, 

Εταιρεία: Disruptor Records/Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Το πολυβραβευμένο (24 συνολικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy στην κατηγορία “Best Dance Recording”) EDM, electro-pop duo από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., που ακούει στο όνομα The Chainsmokers είναι ξανά εδώ με νέο υλικό. Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το τραγούδι “Who Do You Love” σε μία συνεργασία με τους 5 Seconds Of Summer, οι The Chainsmokers παρουσιάζουν στο κοινό μία νέα τους μπαλάντα. Αυτή έχει τίτλο “Kills You Slowly” και κινείται σε EDM – pop ρυθμό, με τα μελωδικά synths να διατηρούν mid-tempo, ενώ ο Andrew Taggart και ο Alex Pall επενδύουν φωνητικά σε αυτό.

Πέρα από το νέο υλικό που φέρνουν διαρκώς στη δημοσιότητα, το επιτυχημένο, μουσικό duo από τις 5 Απριλίου θα βρίσκεται ‘στους δρόμους’ μέσω της περιοδείας τους. Αυτή θα ξεκινήσει από τη Minneapolis και θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου με μία εμφάνιση στο Vancouver του Καναδά. Η ονομασία της περιοδείας είναι “World War Joy Tour” και είμαστε σίγουροι πως στο ενδιάμεσο θα προκύψουν νέες μουσικές δημιουργίες που θα προστεθούν στο επίσημο setlist των εμφανίσεών τους.

Το “Kills You Slowly” κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου μέσω των Disruptor και Columbia Records και μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

The Chainsmokers - Kills You Slowly

Back To Top