skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Chemical Brothers – The Darkness That You Fear

The Chemical Brothers – Η μεγάλη επιστροφή! Ακούστε το νέο τους single, “The Darkness That You Fear”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Darkness That You Fear

Καλλιτέχνης: The Chemical Brothers

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του τελευταίου τους single, “We’ve Got To Try”, και οι The Chemical Brothers είναι ξανά στο προσκήνιο με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το single “The Darkness That You Fear”, μία electronica, techno δημιουργία από την οποία δεν λείπουν τα trip hop στοιχεία. Χωρίς να ξεφεύγουν από το γνώριμο μέχρι τώρα ύφος τους, οι Βρετανοί Tom Rowlands κι Ed Simons, που συνθέτουν το γνωστό duo, φαίνεται πως έχουν αστείρευτη έμπνευση μέσα από κάθε τους τραγούδι.

Το κοινό δικαίως βρίσκεται σε ένα θετικό παραλήρημα τις τελευταίες ημέρες μιας κι από τις 20 Απριλίου οι The Chemical Brothers αναρτούν στα social media υλικό από το νέο τους single. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 23 Απριλίου μέσω της Universal Music και τα animated teasers που παρουσιάστηκαν μέσω των λογαριασμών του duo έλαβαν τεράστια αποδοχή από τον κόσμο.

Το βραβευμένο με Grammy Awards duo κυκλοφόρησε το “The Darkness That You Fear” θέλοντας να περάσει ένα θετικό μήνυμα σε όλους, αποτελώντας το πρώτο υλικό μετά την κυκλοφορία του δίσκου “No Geography” του 2019.

The Chemical Brothers – The Darkness That You Fear

Back To Top