skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Goo Goo Dolls – Indestructible

Ακόμα ένα τραγούδι τους, με τίτλο “Indestructible”, κυκλοφόρησαν οι Goo Goo Dolls από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Miracle Pill”!

Τίτλος τραγουδιού“Indestructible”

Καλλιτέχνης: Goo Goo Dolls

Μουσική / Στίχοι: Grant Michaels, John Rzeznik, Sam Hollander

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Miracle Pill”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Johnny Rzeznik και ο Robby Takac που αποτελούν τους The Goo Goo Dolls παρουσιάζουν στο κοινό το ολοκαίνουριο single τους, “Indestructible”. Εύρυθμο, ‘ανεβαστικό’ και βασισμένο στα γνώριμα μουσικά στοιχεία του συγκροτήματος, το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως ακόμη ένας προπομπός της επερχόμενης και πολυ-αναμενόμενης, δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος, με τίτλο “Miracle Pill”. Pop και rock αναφορές δεν παραλείπονται, ενώ τα φωνητικά των Johnny και Robby δίνουν μία καλοκαιρινή διάθεση στο τελικό αποτέλεσμα. Μαζί με το τραγούδι, στο προσκήνιο ήρθε και το lyric video αυτού.

Τέσσερις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, αλλά και περισσότερα από 12 εκατ. πωλήσεων σε δίσκους έχουν σημειώσει οι The Goo Goo Dolls στη μέχρι τώρα καριέρα τους. Όσον αφορά την επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία τους, αυτή πρόκειται να έρθει κοντά μας στις 13 Σεπτεμβρίου, μέσω της Warner Records. Έντεκα, ολοκαίνουριες και μοναδικές δημιουργίες έχουν σκοπό να μοιραστούν μαζί μας οι Goo Goo Dolls, ενώ ήδη από αυτές έχουμε απολαύσει τα singles Miracle Pill και Money, Fame & Fortune.

Σχετικά με τον δίσκο, ο Rzeznik έχει αναφέρει: “Ο δίσκος είναι ένα σχόλιο για τον καθένα που χρειάζεται μία άμεση λύση, μία άμεση θεραπεία για όλα. Ζούμε σε αυτή την απίστευτα ταραχώδη περίοδο και πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να χάνουν την ελπίδα τους.”

Goo Goo Dolls - Indestructible

Back To Top