skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Horrors – Something To Remember Me By

Οι The Horrors είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντάς μας το νέο, uptempo και διασκεδαστικό single τους, “Machine”.

Τίτλος τραγουδιού: “Something To Remember Me By”

Καλλιτέχνης: The Horrors

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “V”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το βρετανικό συγκρότημα είναι καθ’ οδόν για την κυκλοφορία του πέμπτου κατά σειρά studio album τους, “V”. Ο μουσικά ποικιλόχρωμος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αναλογική του μορφή στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα από την νέα τους δισκογραφική στέγη Wolf Tone/Caroline International. Το indie rock συγκρότημα δημιούργησε και μας παρουσιάζει δέκα νέα τραγούδια σε παραγωγή των ίδιων των μελών του συγκροτήματος, αλλά και του Paul Epworth.

Το album “V” αποτελεί το follow-up του “Luminus” που οι The Horrors κυκλοφόρησαν το 2014. Έχοντας παρουσιάσει ήδη το πρώτο single από το εν λόγω album, με τίτλο Machine, το συγκρότημα στις 8 Αυγούστου δημοσίευσε στις ψηφιακές πλατφόρμες το “Something To Remember Me By”. Όπως και στο πρώτο τραγούδι, έτσι και σε αυτό οι electro αναφορές σε συνδυασμό με τα rock ηχοχρώματα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Στο νέο τους τραγούδι, οι Βρετανοί Faris Badwan, Tom Cowan, Joshua Hayward, Joseph Spurgeon και Rhys Webb κάνουν λόγω για όλα εκείνα τα πράγματα που διατηρούμε στη μνήμη μας και μας δένουν με το παρελθόν μας. Το synth-pop “Something To Remember Me By” αποτελεί το τελευταίο τραγούδι της tracklist του δίσκου, αφήνοντάς μας με μία θετική μουσική επίγευση.

The Horrors - Something To Remember Me By

Back To Top