skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Horrors – Weighed Down

Ακόμα μία κυκλοφορία από τους The Horrors και το επερχόμενο album τους!

Τίτλος τραγουδιού“Weighed Down”

Καλλιτέχνης: The Horrors

Μουσική / Στίχοι: The Horrors

Από το album: “V”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

 

Το post – punk συγκρότημα από το Essex της Αγγλίας μας προτρέπει με ένα ακόμα τραγούδι της να ακούσουμε τον νέο τους δίσκο. Το album “V”, που όπως υποδηλώνει ο τίτλος του πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά και follow-up του “Luminous” (2014) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Wolf Tone και Caroline International, σε παραγωγή του ίδιου του συγκροτήματος και του Paul Epworth.

Δέκα συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται στο επερχόμενο album του συγκροτήματος, από τα οποία έχουμε ήδη απολαύσει τα singles “Machine” και “Something to Remember Me By”. Τα δύο αυτά τραγούδια έδωσαν την σκυτάλη στο νέο, “Weighed Down”. Μία mid-tempo σύνθεση, με electro αναφορές και τα αργά, αλλά βαθιά φωνητικά του Faris Badwan είναι όλα όσα μπορούν να περιγράψουν το νέο τους μουσικό δημιούργημα.

Οι The Horrors μιλώντας για το “Weighed Down” μέσω της σελίδας τους στο Facebook αναφέρουν: “Good morning/ afternoon/ night. Έχουν μείνει δύο εβδομάδες μέχρι να καταφέρουμε να μοιραστούμε το “V” μαζί σας. Αλλά μέχρι τότε, ένα νέο τραγούδι (είναι εδώ), με τίτλο “Weighed Down”. Το γράψαμε ακριβώς στην αρχή κι έφτασε μέχρι το πικρό τέλος.”

The Horrors - Weighed Down

Back To Top