skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Killers – boy

Οι The Killers στο νέο τους single “boy”!

Τίτλος τραγουδιού“boy

Καλλιτέχνης: The Killers

Μουσική / Στίχοι: Brandon Flowers, Stuart Price

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Οι Killers βρίσκονται σε μία παραγωγική φρενίτιδα. Τον Αύγουστο του 2020 κυκλοφόρησαν το συγκλονιστικό “Imploding The Mirage” κι ένα χρόνο μετά ακολούθησε το “Pressure Machine”. Είναι και πάλι Αύγουστος, και παρόλο που το συγκρότημα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα νέο album, μοιράζεται περισσότερη νέα μουσική.

Το συγκρότημα έκανε πρεμιέρα το “boy” -το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο μήνα στο φεστιβάλ Mad Cool της Ισπανίας- ως επιστροφή στις μουσικές τους ρίζες. Το ονειρικό, synth-powered anthem μάς ταξιδεύει πίσω στο “Human”. Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τους Killers, Stuart Price και Shawn Everett. Σε μια δήλωση προς τον τύπο, ο Brandon Flowers προτείνει ότι ήταν μέρος της ίδιας υπερχείλισης της δημιουργικότητας που έδωσε το “Pressure Machine”:

“Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε μετά την ακύρωση της περιοδείας “Imploding The Mirage” λόγω της πανδημίας. Πρόσφατα είχα επιστρέψει στη Γιούτα και άρχισα να κάνω ταξίδια στο Nephi, όπου μεγάλωσα. Διαπίστωσα ότι το μέρος από το οποίο ήθελα τόσο απεγνωσμένα να ξεφύγω στα 16 μου ήταν τώρα ένα μέρος στο οποίο δεν μπορούσα να σταματήσω να επιστρέφω. Έχω έναν γιο που πλησιάζει την ηλικία που 

ήμουν εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Με το “boy”, θέλω να απλώσω το χέρι και να πω στον εαυτό μου -και στους γιους μου- να μην το πολυσκέφτονται. Και να ψάξουν για τα ‘άσπρα βέλη’ στη ζωή τους. Για μένα τώρα λευκά βέλη είναι η γυναίκα μου, τα παιδιά, τα τραγούδια μου και η σκηνή.”

The Killers - boy

Back To Top