skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Killers – Caution

Οι The Killers κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο single από το επερχόμενο album τους “Imploding the Mirage”, με τίτλο “Caution”!

Τίτλος τραγουδιού“Caution”

Καλλιτέχνης: The Killers

Μουσική / Στίχοι: Alex Cameron, Ronnie Vannucci Jr., Brandon Flowers, Shawn Everett, Jonathan Rado

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Imploding the Mirage”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Οι The Killers κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο single με τίτλο “Caution” το οποίο προμηνύει την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους “Imploding the Mirage”.

Οι The Killers ανακοίνωσαν επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας για το “Imploding the Mirage” που έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου μέσω της Island Records. Τη παραγωγή του νέου τους album ανέλαβαν ο Shawn Everett και ο Jonathan Rado των Foxygen. Το LP, το οποίο ακολουθεί το “Wonderful Wonderful” του 2017, θα περιλαμβάνει τις συνεισφορές από καλλιτέχνες όπως: Lindsey Buckingham (στο “Caution”), Weyes Blood, Adam Granduciel του συγκροτήματος War on Drugs, k.d. lang, Blake Mills και Lucius.

Το 2019, οι The Killers ήταν επικεφαλής στο Glastonbury και κυκλοφόρησαν ένα music video σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο Spike Lee για το single τους «Land of the Free», το οποίο όπως φαίνεται δε θα συμπεριληφθεί στο “Imploding the Mirage”. Η μπάντα σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια βρετανική περιοδεία το Μάιο, ενώ θα είναι το πρώτο όνομα και για το φεστιβάλ Bilbao BBK Live 2020 τον Ιούλιο.

The Killers - Caution

Back To Top