skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Killers – My Own Soul’s Warning

Οι The Killers επανέρχονται με το νέο τους single “My Own Soul’s Warning”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Own Soul’s Warning”

Καλλιτέχνης: The Killers

Μουσική/Στίχοι: Stuart Price, Ronnie Vannucci Jr., Brandon Flowers

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Imploding The Mirage”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Οι The Killers προετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα νέο album με τίτλο “Imploding The Mirage”. Το album είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, αλλά όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, άλλαξαν τα σχέδια της κυκλοφορίας του σύμφωνα με τη νέα παγκόσμια πραγματικότητα και το ώθησαν ακόμα πιο πίσω σε μια ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Ένα δελτίο τύπου λέει ότι «θα λάβει μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας τις επόμενες εβδομάδες λόγω καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του album».

Οι The Killers, για να σπάσουν λίγο την αναμονή, κυκλοφορούν τώρα το νέο τους τραγούδι με τίτλο “My Own Soul’s Warning” από το αναμενόμενο αυτό album τους. Πριν από λίγο καιρό μας παρουσίασαν το “Caution”, στο οποίο συμμετείχε η Lindsay Buckingham στην κιθάρα, το οποίο ήταν και το πρώτο επίσημο single του album, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και το “Fire And Bone”.

Το “Imploding The Mirage” είναι η 6η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος σε παραγωγή των The Killers σε συνεργασία με τους Shawn Everett και Jonathan Rado από τους Foxygen. 

Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους album “Hot Fuss” το 2004 μέχρι σήμερα, η μπάντα έχει καταγράψει πωλήσεις 28 εκατομμυρίων δίσκων και έχει δώσει εμφανίσεις σε κορυφαία φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

The Killers - My Own Soul's Warning

Back To Top