skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The National – New Order T-Shirt

Οι The National μάς δίνουν ακόμη μία γεύση από το επερχόμενο album τους με το νέο single “New Order T-Shirt”!

Τίτλος τραγουδιού“New Order T-Shirt”

Καλλιτέχνης: The National

Μουσική / Στίχοι: Aaron Dessner, Matt Berninger

Εταιρεία: 4AD/The Hubsters

Από το LP: “First Two Pages of Frankenstein”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Το αμερικανικό συγκρότημα, The National, με frontman τον Matt Berninger απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα συνεχίζοντας την προώθηση του επερχόμενου κι ένατου κατά σειρά studio album τους, “First Two Pages of Frankenstein”, που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου. Έπειτα, λοιπόν, από την κυκλοφορία του lead single του δίσκου, Tropic Morning News, οι Αμερικανοί ασπαστές της indie κι alternative rock σκηνής μας συστήνουν το “New Order T-Shirt”. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Aaron Dessner και Matt Berninger.

Το “New Order T-Shirt” είναι μια νοσταλγική, αγαπημένη ιστορία με επικεφαλής τον τραγουδιστή Matt Berninger. “Για μένα η γραμμή ‘I keep what I can of you’ σημαίνει κάτι για όλους όσους έχω ποτέ γνωρίσει ή αγαπήσει”, λέει το ιδρυτικό μέλος Aaron Dessner. “Υπάρχει μια απλότητα στο ‘New Order T-Shirt’ που μου θυμίζει τους προηγούμενους δίσκους μας, αλλά με την πλήρη ωριμότητα και εμπειρία που έχουμε τώρα. Μοιάζει σαν ένα πραγματικά σημαντικό τραγούδι για το μέλλον της μπάντας μας.”

Ο επερχόμενος δίσκος περιλαμβάνει τον Berninger στα φωνητικά – με τον Dessner στην κιθάρα, το πιάνο και το μπάσο και τον αδερφό του, Bryce Dessner τόσο στην κιθάρα όσο και στο πιάνο, τον Bryan Devendorf

στα drums και τον Scott Devendorf επίσης στο μπάσο και την κιθάρα – ο δίσκος θα έχει επίσης ειδικούς καλεσμένους, όπως οι Taylor Swift, Sufjan Stevens και Phoebe Bridgers, η οποία εμφανίζεται σε δύο από τα 11 τραγούδια.

The National - New Order T-Shirt

Back To Top