skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The National – Tropic Morning News

Οι The National προαναγγέλλουν την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά με το ολοκαίνουριο single τους, “Tropic Morning News”!

Τίτλος τραγουδιού“Tropic Morning News”

Καλλιτέχνης: The National

Μουσική / Στίχοι: Aaron Dessner, Carin Besser, Matt Berninger

Εταιρεία: 4AD/The Hubsters

Από το LP: “First Two Pages of Frankenstein”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι The National ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ένατου studio album τους, με τίτλο, “First Two Pages of Frankenstein”, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου από την 4AD. To “First Two Pages of Frankenstein”, μέσα από τις υποβλητικές του μελωδίες και τη λυρική του αφήγηση, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη δισκογραφία του συγκροτήματος. Το album θα περιέχει 11 τραγούδια, η παραγωγή των οποίων έγινε από τους The National στα Long Pond Studios της Νέας Υόρκης, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και συνεργασίες με guest τους: Taylor Swift, Phoebe Bridgers και Sufjan Stevens.

Το συγκρότημα επίσης, μοιράστηκε το πρώτο single από το album, “Tropic Morning News”. Εν μέρει ηχογραφημένο ζωντανά στο Αμβούργο, το τραγούδι συνδυάζει τους ήρεμους και παράλληλα κινητικούς ρυθμούς του με ένα πλούσιο αλλά διακριτικό μεγαλείο που επιτεύχθηκε μέσω της δουλειάς του Bryce Dessner με τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Λονδίνου. «Όταν ο Matt ήρθε με αυτό το τραγούδι στα βάθη της κατάθλιψής του, ένιωσα πως ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς», λέει ο Aaron Dessner. «Δίνει το ύφος του Dylan στους στίχους του και είναι τόσο διασκεδαστικό να το παίζεις. Νοιώσαμε πως ξαφνικά σαν να ξαναζωντανεύουν όλα».

The National - Tropic Morning News

Back To Top