skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Offspring – Let The Bad Times Roll

Οι The Offspring επιστρέφουν μετά από σχεδόν μια δεκαετία με το νέο τους τραγούδι “Let The Bad Times Roll”

Τίτλος τραγουδιού“Let The Bad Times Roll

Καλλιτέχνης: The Offspring

Μουσική/Στίχοι: Dexter Holland

Εταιρεία: Concord Records, Universal Music

Από το LP: “Let The Bad Times Roll”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Οι The Offspring επέστρεψαν με το “Let the Bad Times Roll”, το ολοκαίνουριο τραγούδι που είναι ομότιτλο με τον επερχόμενο δίσκο τους, ο οποίος θα είναι ο πρώτος τους μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

«Νιώθω ότι βρισκόμαστε σε μια μοναδική περίοδο στην ιστορία όπου αντί για τους παγκόσμιους ηγέτες μας να λένε «κάνουμε το καλύτερό μας» είναι περισσότερο σαν να λένε «σκατά» και είναι πραγματικά τρομακτικό», είπε ο Holland για το τραγούδι σε μια δήλωση.

«Οι λαοί λένε, αν όλα πάνε κατά διαόλου, θα μπορούσαμε επίσης να το αξιοποιήσουμε αυτό στο έπακρο, ή τουλάχιστον να βγούμε κεφάτοι», πρόσθεσε ο κιθαρίστας Noodles. “‘Αφήστε τις κακές στιγμές να κυλήσουν!'”

Όπως και με τα δύο προηγούμενα album της μπάντας, το “Days Go By” του 2012 και το “Rise and Fall, Rage and Grace” του 2008 , το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bob Rock (Metallica, Black Veil Brides) στο “Let the Bad Times Roll”.

Αν και το συγκρότημα δεν έχει παρουσιάσει νέα μουσική τα τελευταία εννέα χρόνια, τα μέλη του ήταν απασχολημένα.

Το 2017, ο Holland ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη μοριακή βιολογία με τη δημοσίευση μιας διατριβής 175 σελίδων σχετικά με τη μοριακή δυναμική του HIV και των γενικών αλληλεπιδράσεων ιού/ξενιστή. Τον επόμενο χρόνο, το group περιόδευσαν με τους 311 και Gym Class Heroes.

The Offspring - Let The Bad Times Roll

Back To Top