skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Offspring – We Never Have Sex Anymore

Οι The Offspring κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “We Never Have Sex Anymore”

Τίτλος τραγουδιού“We Never Have Sex Anymore

Καλλιτέχνης: The Offspring

Μουσική/Στίχοι: Dexter Holland

Εταιρεία: Concord Records, Universal Music

Από το LP: “Let The Bad Times Roll”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Οι βετεράνοι της alt / punk, The Offspring, είναι αρκετά γνωστοί για δύο πράγματα: τους punk ύμνους υψηλής ενέργειας με τα κολλητικά ρεφρέν και ελαφρύτερους ήχους που μπορούν να ταιριάζουν σε άλλα είδη και στυλ (δείτε “Why Don’t You Get A Job?”, “Original Prankster” και πολλές άλλες επιτυχίες της μπάντας).

Ένα νέο album των The Offspring με τίτλο “Let The Bad Times Roll” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου ωστόσο πριν από λίγες ώρες το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του σε ένα νέο τραγούδι-προεπισκόπηση του album. Το “We Never Have Sex Anymore” προσθέτει μερικά πνευστά στη μίξη του, μια ευγενική προσφορά των guest μουσικών Phil Jordan, Jason Powell και Eric Marbauch (και του drummer, Josh Freese). To τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του ομότιτλου με το album, τραγούδι που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.

Όπως και με τα δύο προηγούμενα album της μπάντας, το “Days Go By” του 2012 και το “Rise and Fall, Rage and Grace” του 2008 , το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bob Rock (Metallica, Black Veil Brides) στο “Let the Bad Times Roll”.

The Offspring - We Never Have Sex Anymore

Back To Top