skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Rasmus – Wonderman

Σε αυτό τον κόσμο δεν υπάρχει μόνο η Wonder Woman

Τίτλος τραγουδιού“Wonderman”

Καλλιτέχνης: The Rasmus

Μουσική / Στίχοι: Carl Restivo, Pauli Rantasalmi, Lauri Ylönen

Από το album: “Dark Matters”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Mainstream hard rock θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το νέο μουσικό ύφος των The Rasmus, οι οποίοι αποφάσισαν να πειραματιστούν μέσα από τον νέο τους δίσκο. Το album “Dark Matters”, το ένατο κατά σειρά και follow-up του “The Rasmus” που κυκλοφόρησε το 2012, θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2017, μέσω της δισκογραφικής στέγης Playground Records.

Τα τραγούδια “Paradise” (Μάιος 2017) και “Silver Night” (Σεπτέμβριος 2017) ήρθαν για να μας δώσουν μία πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει και μέσα σε αυτήν την ακολουθία συγκαταλέγεται το ολοκαίνουριο “Wonderman”. Σε μουσική και στίχους που συνυπογράφουν οι Carl Restivo, Pauli Rantasalmi και Lauri Ylönen, το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία στρωτή rock σύνθεση, με τις γέφυρές της να σε εισάγουν μελωδικά κι αρμονικά στο ρεφρέν.

Ενώ αρχικά το album “Dark Matters” επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, τελικά η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρθηκε για τις 6 Οκτωβρίου. Σε σχετικές του με τον δίσκο δηλώσεις, ο drummer του συγκροτήματος, Aki Hakala, ανέφερε στις ερωτήσεις του fan club πως το: “‘Dark Matters’ έχει πολλές ερμηνείες. Πρώτα από όλα το “dark matter” σχετίζεται με τα αστρονομικά φαινόμενα, καθώς επίσης και με “μαύρα πράγματα”, όπως τα τραγούδια στην προκειμένη περίπτωση.”

The Rasmus - Wonderman

Back To Top