skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Revivalists – You And I

Οι The Revivalists μοιράζονται μαζί μας τον προπομπό του νέου τους δίσκου, με τίτλο “Take Good Care”!

Τίτλος τραγουδιού“You And I”

Καλλιτέχνης: The Revivalists

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Loma Vista Recordings

Από το LP: “Take Good Care”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το αμερικανικό rock συγκρότημα από την Louisiana, The Revivalists, εδώ κι έντεκα χρόνια βρίσκονται σε μία σταθερή πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Τα μέλη που το συνθέτουν είναι συνολικά οχτώ, ενώ οι δισκογραφικές δουλειές που έχουν στο ενεργητικό τους φτάνουν τις τρεις, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει το 2015 και να έχει τίτλο “Men Amongst Mountains”. Ήρθε η ώρα λοιπόν, έπειτα από τρία χρόνια, οι The Revivalists να επανέλθουν δισκογραφικά και να ξεκινήσουν να μας συστήνουν ένα ένα τα νέα τους τραγούδια. Η αρχή, λοιπόν, γίνεται με το alternative rock, “You And I”. Σε αυτό μπορείς να ξεχωρίσεις soul και country αναφορές, κάτι που το καθιστά ένα ιδιαίτερο κι εύρυθμο τραγούδι.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μιλάμε για ένα ιδανικό ξεκίνημα όσον αφορά την προώθηση του δίσκου, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει δρομολογηθεί για τις 9 Νοεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε. Το album φέρει ως τίτλο “Take Good Care” και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί από την Loma Vista Recordings, μιας και το συγκρότημα αποφάσισε να φύγει από την καθοδήγηση της δισκογραφικής Wind-up στην οποίο βρισκόταν επί τέσσερα συναπτά έτη.

Στην επερχόμενη δουλειά τους λοιπόν περιλαμβάνονται συνολικά δεκατέσσερα τραγούδια, μερικά από τα οποία το συγκρότημα έχει ήδη ερμηνεύσει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

The Revivalists – You And I

Back To Top