skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The S.L.P. – ((trance))

Ο Serge Pizzorno των Kasabian είναι ξανά εδώ παρουσιάζοντας το τραγούδι “((trance))” μέσω του μουσικού project του, The S.L.P.!

Τίτλος τραγουδιού“((trance))”

Καλλιτέχνης: The S.L.P.

Μουσική / Στίχοι: Sergio Pizzorno

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “The S.L.P.”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Ο κιθαρίστας και front-man των Kadabian, Serge Pizzorno, είναι ξανά στις επάλξεις μέσω του μουσικού του project, The S.L.P., παρουσιάζοντάς μας ένα νέο τραγούδι του. Αυτό έχει τίτλο “((trance))” και αποτελεί μία rock δημιουργία, βασισμένη στο γνώριμο ύφος του Pizzorno και κατ’ επέκταση των Kasabian. Τα ρυθμικά beats κρατούν τον ρυθμό ‘στα ύψη’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη κι άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Όπως λέγεται, το “((trance))” θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, η οποία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου. Το εν λόγω album θα έχει τίτλο “The S.L.P.” και θα κυκλοφορήσει μέσω της Sony Music Entertainment. Ήδη ο Pizzorno έχει προγραμματίσει μία mini περιοδεία, με σκοπό την προώθηση του δίσκου στο κοινό. Αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 10 του ίδιου μήνα σε διάφορα venues της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόσφατα απολαύσαμε από το project The S.L.P. τραγούδια, όπως τα Nobody Else, αλλά και το ντεμπούτοFavourites σε συνεργασία με την Little Simz.

The S.L.P. - ((trance))

Back To Top