skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Score – Head Up

Το δεύτερο single τους για το 2021 κυκλοφόρησαν οι The Score, με τίτλο “Head Up”!

Τίτλος τραγουδιού: “Head Up”

Καλλιτέχνης: The Score

Μουσική/Στίχοι: Sean Van Vleet, Edan Dover, Eddie Ramirez

Εταιρεία: The Score Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Το αμερικανικό, alternative rock duo, The Score, που αποτελείται από τους Eddie Anthony Ramirez και Edan Chai Dover, απασχολεί ξανά το μουσικό γίγνεσθαι με το νέο του υλικό. Έπειτα από την κυκλοφορία του δυναμικού single “Victorious”, το γνωστό duo επανήλθε με ακόμη μία δημιουργία, με τίτλο “Head Up”.

Χωρίς να παρεκκλίνει από το γνώριμο, σκληροπυρηνικό ύφος που μάς έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια το duo, το “Head Up” είναι εδώ για να σε αφυπνίσει και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Οι alternative rock αναφορές εμπλέκονται αρμονικά με τα synths και το τελικό αποτέλεσμα καταλήγει σε μία εμβληματική δημιουργία. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Sean Van Vleet, Edan Dover κι Eddie Ramirez.

Οι The Score έχουν στο ενεργητικό τους δύο, ολοκληρωμένα studio albums, με το τελευταίο να είναι το “Carry On”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. Μπορεί να είναι στο προσκήνιο μόλις από το 2015, ωστόσο πολύ πρόσφατα σύναψαν δύο μεγάλες συνεργασίες, η μία με τους AWOLNATION και η άλλη με τον διάσημο drummer των Blink-182, Travis Barker.

The Score - Head Up

Back To Top