skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Score – Victorious

Οι The Score επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο, δυναμικό single τους, “Victorious”!

Τίτλος τραγουδιού“Victorious”

Καλλιτέχνης: The Score

Μουσική / Στίχοι: Eddie Anthony, Jennifer Decilveo, Edan Dover

Εταιρεία: The Score

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Με πολύ θόρυβο επέστρεψαν στο μουσικό προσκήνιο οι The Score, παρουσιάζοντας το νέο τους single και πρώτο για το 2021, “Victorious”. Πρόκειται για μία άκρως δυναμική, alternative rock δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους Eddie Anthony, Jennifer Decilveo και Edan Dover. Μέσω του εν λόγω single, οι The Score σε προκαλούν να βρεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να νικήσεις τους δικούς σου δαίμονες.

Με αφορμή την κυκλοφορία του “Victorious”, το αμερικανικό duo βρήκε την ευκαιρία για να ανακοινώσει την περιοδεία του, “Metamorph World Tour ”, η οποία θα ξεκινήσει από τις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στο Παρίσι της Γαλλίας στις 21 Ιουνίου του 2022.

Οι The Score, που αποτελούνται από τους Eddie Anthony Ramirez και Edan Chai Dover, έχουν στο ενεργητικό τους δύο, ολοκληρωμένα studio albums, με το τελευταίο να είναι το “Carry On”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. Μπορεί να είναι στο προσκήνιο μόλις από το 2015, ωστόσο πολύ πρόσφατα σύναψαν δύο μεγάλες συνεργασίες, η μία με τους AWOLNATION και η άλλη με τον διάσημο drummer των Blink-182, Travis Barker.

The Score - Victorious

Back To Top